ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ & ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Clarifying Peeling Gel

Ένα πολύ μαλακό αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικό gel απολέπισης, σχεδιασμένο ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου σας, τον λαιμό και το ντεκολτέ. Το gel καθαρίζει το δέρμα και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, προωθόντας έτσι την αναγέννηση των κυττάρων. Ανόμοια με άλλα προιόντα, το gel αυτό δεν περιέχει κόκκους που γδέρνουν το δέρμα και έτσι δεν θα προκαλλέσει μικρογρατσουνιές, δεν θα ερεθίσει το δέρμα ούτε θα χαλάσει το ζωτικό λιπιδικό στρώμα που το προστατεύει. Χρησιμοποιούμενο σε τακτική εβδομαδιαία βάση, αυτό το gel απολέπισης διεγείρει την αναγέννηση του δέρματος ενώ το κρατά καθαρό και άθικτο, συνεισφέροντας σε μια υγειή, λαμπερή εμφάνιση.

Οδηγίες χρήσης: Βάλτε μια μικρή ποσότητα σε νωπό δέρμα στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Κάντε ήπιο μασάζ με κυκλικές κινήσεις, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό. Στεγνώστε επιφανειακά την περιοχή. Συστείνεται για χρήση μια φορά την εβδομάδα.

ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Περισσότερα σε αυτήν την κατηγορία: « Goldi - Φιλοσοφία Intensive Anti-Wrinkle Cream »

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies